JUL HOS MANGE

Go låt, haha! :D
-lovacalmius

SKOLA

Hellu! Kom nyss tillbaks från idrotten på spelefanten och nu ska jag snart ha svenska!

Kolla in min söta nyckelknippa! :) söt eller hur?

- evelinalönngren


ROSE

-lovacalmius

GODNATT

Nu går jag och lägger mig i min söta Hello Kitty tröja, haha! Puss på er ♥
-lovacalmius

JAG BLÅSER BORT

Hej! Förlåt för att jag har bloggat jätte dåligt men jag har haft fullt upp med andra saker som tyvärr går före finaste bloggen och ni läsare.. Men nu ska jag försöka köra mer..

Idag har jag varit i kyrkan, julskyltningen, kollat på min kusin wilmas fotbollsträning, varit ute och sålt slut på alla 16 kakburkar som pengarna går till vår klassresa.. JAG HÖLL PÅ ATT BLÅSA BORT!! Inget skämt! ;)

Hoppas ni har en mysig söndagskväll!

- evelinalönngren


GLÖGG

Nu sitter jag & familjen o kollar på tv och dricker glögg! Supermysigt ♥
-lovacalmius

DANSTÄVLING


Hela gänget!
Igår var ju vi på danstävling och det var superkul! Vi kom femma så jag är nöjd :D Ni är bäst tjejer, jag älskar er ♥
-lovacalmius

MOT ESKILSTUNA

Nu åker jag till Eskilstuna för att tävla med bästa Spotlight ! Är riktigt taggad och de ska bli superkul! Ni är bäst tjejer ♥
-lovacalmius


PLUGGELIPLUGG

Hej allihopa!
Nu sitter jag här vid datorn och har tagit en paus ifrån pluggandet! :) Tills imorgon har vi spanskaläxa och svenskaläxa så jag måste plugga.. Men ikväll har jag dansat jazz/balett och haft en privatlektion med bästa Sabina! :) Men nu måste jag plugga vidare.. usch!
saknade eve o jag ♥
-lovacalmius

......

Kemi! Ussch fyy blää vad jag hatar detta!!

- evelinalönngren


HOS MOSTER

Hej allihopa! Just nu är jag hos min fina moster! Jag och Lisen ska sova här inatt för mamma och pappa har åkt till Göteborg för en grej med jobbet! Det kommer bli supermysigt :) Jag berättar nog senare ikväll vad jag fick i paket! Puss ♥

-lovacalmius

BÄSTAVÄN

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det bästis födelsedag, HURRA HURRA HURRA!!

Grattis på födelsedagen världens bästa loviis! Hoppas att just din dag blir perfekt på alla sätt och vis!!

Älskar dig och kommer alltid att göra! ♥

- evelinalönngren


STEKHUSET

Hejhej! Sitter på stekhuset och äter en god tallrik med oxfilespett. Mums! Mamma, pappa, jag, farfar och Mary firar farsdag i efterskott!

- evelinalönngren


LUSSEBULLAR

Hejhej! Ikväll har jag, mamma och Anna bakat lussebullar! Super mysigt! Nu sitter vi och kollar på Så Mycket Bättre! Vi hörs kram ♥

- evelinalönngren


SÅ MYCKET BÄTTRE

Just nu sitter jag och kollar på 'Så Mycket Bättre' och äter smarrig fruktsallad :D Supermysigt! Vi hörs senare ♥
-lovacalmius

OUTFIT

Halsduk: H&M, den fick jag av storasyster amanda och tim igår!
Tröja: H&M, den fick jag och av storasyster och tim igår :)
Jeans: Kappahl tror jag!
Skor: ?
Nu ska jag åka ner till köpstan med Amanda och mammi! Supermysigt ♥
-lovacalmius

FIKA

Hejhej! För ett tag sen var jag och mamma inne i stan för att ta en fika med Jenny och annie min syssling och hennes mamma! Det var super mysigt! Nu väntar jag här på att idol ska börja om någon timme!

Vad ska ni hitta på ikväll? Något bra förslag? ;)

- evelinalönngren


FIRA MIN FÖDELSEDAG

Hej allesammans!!

Idag har jag knappt hunnit blogga! För ikväll ska vi fira min födelsedag. Jag har hjälpt till hemma idag med mat o städa o så och det är därför jag inte hunnit! Egentligen fyller jag år på måndag men vi ska fira den ikväll! Kommer bli superroligt! Puss på er!
jag och lillebror ♥

-lovacalmius


BÄSTIS


gud vad jag saknar min fina bästis! nu får hon verkligen krya på sig för jag måste träffa henne! börjar nästan få lite saknapanik , haha! så mycket saknar jag henne ♥

-lovacalmius

BREAKING DAWN

Nu har jag varit och kollat på denna film och gud vad bra den var!! Jag älskar twilightfilmerna hur mycket som helst och jag längtar massor tills den andra delen kommer ut! Tänker såklart inte berätta vad den handlar om ifall ni ska se den ;) Men den var verkligen jättejättebra! Nu ska jag snart gå och lägga mig, puss ♥
-lovacalmius

KLÄDER

Hejhallå på er där ute! Igår efter skolan så åkte mamma och jag till Hansa City för att kolla efter en tröja och lite till mig på BikBok. Den tröjan hade tyvärr inte kommit in än men jag köpte en annan träja istället och 2 helsköna vanliga linnen!



En blå väääldigt skön tröja! BikBok :D



2 helt vanliga linnen som kan vara bra att ha under en tröja tex. Även de från BikBok :D

VAD TYCKS OM TRÖJAN ÅVAN?

- evelinalönngren

JULKÄNSLA

Hej hej! Ligger just nu i soffan och kollar på tv samtidigt som jag äter pepparkakor med mjölk till! Mumsigt! Jag känner verkligen att julkänslan börjar komma nu och jag gillar det! Vi hörs sen för nu måste jag mumsa vidare! Puss!

- evelinalönngren


ARMBAND

Tjohooo! Skolan idag gick väl bra! Eftersom att jag inte får sitta med min rygg så fick jag stå och ligga på varje lektion men det gick bra!

Iallafall!

På tävlingen i lördags så köpte mamma massa stenar till mig. Då fick jag även detta armbandet som är nedanför! Det glittrar and i like it! ;)

- evelinalönngren


HOME

Nu är jag hemma ifrån skolan :D Så nu sitter jag här o pluggar inför fysikprovet imorgon.. Inte så himla roligt men det måste ju göras! Vi hörs :)
-lovacalmius

GLITTER SMINK

God natt fina läsare! För ett tag sen kom mamma hem efter att ha varit på dansskolan! Det har nyss varit EM/VM i pardans i Tjeckien. Då lånade albin min sverigedräkt och som tack fick jag ett jättefint kitt med olika glittriga färger som man kan lägga på ögonen när man tävlar!

Jag är verkligen kär i det! Så tack så jätte mycket för detta!! :D

- evelinalönngren


MOBILBLOGG

Hej! Just nu är jag påväg till läkaren för att kolla vad som har hänt med min rygg! Hörs senare!

- evelinalönngren


MC'DONALDS

Hej fina ni!

Eftersom att lilla jag är hemma och sjuk i ryggen idag så kom lilla papi hem med donken till mig idag! Mums!

- evelinalönngren


SJUK

Godmorgon bloggen! Som ni förstår på rubriken så är jag sjuk. Inte sjuk så jag mår dåligt och spyr utan på tävlingen så sträckte jag ryggen och kan nu inte sitta eller gå så jag ligger här hemma nu i soffan och kollar tv!

Smörjer in mig, tar tabletter och har något skydd runt ryggen så får vi hoppas att detta hjälper!

Hörs sen om tävlingen, mm.

- evelinalönngren


HEMMA O PLUGGAR

Hej allihopa!
Nu är jag hemma ifrån tävlingen! Hamlade inte på pallen men jag är supernöjd ändån!
Singlen: Jag kom till semifinal så precis utanför final, jättenöjd!
Gruppen: Vi gick inte vidare men det var våran första tävling i A-klass så jag är nöjd!
Paren: Vi kom fyra och gick upp till star, jippi! :D
Nu sitter jag här o pluggar o vi ska snart fika lite o fira världens bästa pappa på farsdag! ♥
Grattis pappa ! Du är bäst ♥
-lovacalmius

NÄSTAN FRAMME

Nu sitter jag här i bilen och vi har kommit till Dalarna så vi är snart framme i Falun :) Underbart! I bilen har jag sovit, pluggat o bara slappar! Det har faktiskt gått ganska snabbt :D

-lovacalmius


MOBILBLOGG

Hej! Sitter nu i bilen påväg till Falun! Vi har ungefär 4-5 timmar kvar! Jippi! Nä men vi sitter och smaskar på godis så det går bra!

- evelinalönngren


FALUN

Hej hörni!

Imorgon klockan 6 på morgonen rullar bilen iväg mot Falun för en underbar danstävling! Det tar åtta timmar dit så det är ju långt men det är ju verkligen värt det eftersom jag älskar att dansa o tävla :) Jag ska tävla i pardisco, singeldisco och gruppdisco! Jag längtar verkligen supermycket :D Det kommer bli så himla roligt! Men nu måste jag gå o sova, är jättetrött! Godnatt ♥


En suddig bild på mig och lillasyster på SM i år :)

-lovacalmius

MISTLETOE

'Mistletoe' av Justin Bieber tycker jag faktiskt är riktigt bra! Egentligen lyssnar jag inte på Justin men denna låten tycker jag är superbra så jag lyssnar massor på den, haha! ;)
-lovacalmius

DANSTÄVLING

Tjatja! Kom hem från träningen för ett tag sen och nu har jag packat klart allt till tävlingen i helgen. Åker imorgon på morgonen till Falun där tävlingen är! Gabriella i min grupp och hennes mamma åker med oss i bilen så det kommer bli mysigt! Det tar ungefär 8 timmar upp så det kommer nog bli en del mobilbloggning under vägen! Hoppas ni gillart! ;)

Det kommer att bli så roligt! Jag ska dansa pardisco, gruppdisco och singeldisco! Jippii! :D

- evelinalönngren


TRÖTTA TJEJER

Godmorgon!

Nu sitter jag bredvid Sanna på bussen till skolan :) Båda är sjukt trötta och Sanna har nästan somnat, haha! Ha en bra dag hörni! :)

-lovacalmius


PLUGG

Hej allihopa! :)

Nu sitter jag här på dansskolan och pluggar lite matte! Imorgon är det matteprov så måste det pluggas! Vi har haft gruppdisco och nu väntar jag på att
lillasysters träning ska vara färdig sen åker vi hem!

-lovacalmius


BARA ATT KÄMPA PÅ

Hallå hallå! :D Idag gick skolan väldigt snabbt! Hade bara två vanliga lektioner och sedan elevensval! Chilledill! Jag har elevensval på dansskolan och idag dansade vi ragga! Skaka skaka skaka rumpa! Haha!

Men nu sitter jag och pluggar matte och engelska för imorgon är det prov på matte och tisdag nästa vecka engelska!

- evelinalönngren


SMINKA

Godnatt fina vänner! Jag har fullt upp nu när skolan har börjat! Prov som ska pluggas till, dansen och sova! Det är nästan bara detta man hinner med men det är ju det bästa jag vet ( eller dansen är det ) så det gör ju bara mig gladare! :)

Jag ska försöka blogga i varenda liten lucka jag har till att göra det!

Men iallafall! Ikväll så fick jag ett litet ryck! Jag har gjort en inbakad fläta på mamma och sedan sminkat henne med sotade ögon! Blev hyfsat bra iallafall.

Nu blir det snart sängen för mig för just nu är jag jätte trött.

- evelinalönngren


MOT TRÄNING

Nu ska jag dra mig mot lite gruppträning!! Vi tränar i 3-4 timmar idag så vi är förberedda inför tävlingen i helgen! :D Ska förska slänga in ett inlägg senare ikväll. Vi hörs!
-lovacalmius

DÅLIGT MED BLOGGANDE

Idag har det varit dåligt med bloggande för mig! Jag har haft mycket träning idag så jag har tyvär inte hunnit! Och imorgon blir det nog tyvär också dåligt med bloggande ifrån min del, för då har jag fyra timmars gruppträning. Men sen så ska jag blogga mycket, lovar ! :) nu ska jag sova, godnatt ♥

-lovacalmius


HÖSTENS SKOR

Tjenare! Nu till hösten så kände jag att jag behövde ett par nya skor! Denna gången blev det ett par bruna boots som jag verkligen älskar! Det är supersköna och såklart snygga! ( Iallafall enligt mig ) ;) !
Har ni hittat några snygga höst skor ännu då kära läsare?





SÅ, VAD TYCKS?

-evelinalönngren

SKOLAN

Hej allesammans!

Nu sitter jag här i skolan med världens finaste bästavän! När som ska vi gå till lektion. Bloggar mer sen. Puss!

-lovacalmius


GODNATT KÄRA NI

Nu ska jag snart gå och sova! Jag är verkligen supertrött! Och imorgon är det ju skola också.. fy! jag orkar verkligen inte gå upp så tidigt :( menmen det måste man ju! Nu ska jag läsa igenom spanskan en gång och sedan gå och mysa ner mig i sängen och sova, underbart!
trött och sliten, hahah! :D
-lovacalmius

HÖSTIGT

Hajhaj! För en stund sedan, precis innan det började mörkna till där ute så gick jag ut och tog några höstbilder! På våran tomt så är det väldigt mycket rött på löven! Finns även mycket gult men här kommer ni få se 2 bilder som har rött på löven!Hoppas ni gillar det!





Ph - by me ( Evelina )!

VAD TYCKER NI? KÄNNER NI DEN VERKLIGA HÖSTKÄNSLAN NU?

-evelinalönngren


IN THE CAR

Hej allihopa!

Just nu sitter jag i bilen påväg hem ifrån Oslo. Vi har ungefär en och en halv timma kvar så vi är snart framme! Skönt :) Sen när kommer så ska jag nog träna lite sen plugga!

-lovacalmius


PLUGGA

Hallådär! Det blir lite dålig uppdatering till er här på dagen ifrån mig för måste plugga matte nu som vi har prov på i veckan som kommer. Inte jättekul!

Hörs sen alla underbara!

-evelinalönngren


LJUS

-lovacalmius

NORSKA MÄSTERSKAPEN - DISCO

-lovacalmius

MYSDAG

Idag har det varit en supermysig dag! Först så var vi på Norska Mästerskapen och det var sjukt coolt att vara på! Dem i Norge är så himla duktiga på att dansa så man fick verkligen inspiration! :) Sen när vi kom hem åt vi jättesmarrig mat och kollade sedan på 'Så Mycket Bättre'. Det har iallafall varit en jättebra dag och jag hoppas att eran dag också varit bra! Bilderna ifrån Norska Mästerskapen kommer strax! :D
-lovacalmius

MYSKVÄLL

Hej hej bloggen! Har ni det bra denna lördagskväll? Det har jag iallafall! Ikväll så blir det att kolla på Så Mycket Bättre med familjen. Lite kex och ost på det också! 100% mysvarning!

Jag har faktiskt inte kollat på Så Mycket Bättre ännu i den nya sesongen! Är det någon av er som har sett det? Bra/dåligt?



-evelinalönngren

STAN

Hejhopp! Har precis varit en runda på stan med familjen. Det blev några små saker inköpta! Först glitter till tävlingar och sedan en kajal. Väldigt nöjd!
Nu ska vi snart åka till kyrkgården för att tända ljus för mormor/morfar!

P.s Jag kommer tyvärr inte lägga in några bilder sedan igårkväll för det blev inget bra utan de flesta blev suddiga! ;(



Glitter till danstävlingar från TGR - 40 kr!



Svart kajal från KICKS - 75 kr!

Nu ska jag åka men vi hörs senare sen!

TYCKTE NI FÄRGERNA PÅ GLITTRET VAR FINA?

-evelinalönngren

OSLO

Nu sitter jag i bilen påväg mot Oslo City! Idag ska vi shoppa och gå runt och strosa på stan! :) Sen lite senare i eftermiddag ska vi åka och titta på Norska Mästerskapen i disco! Kommer bli superroligt tycker jag :D Ha de bra!

-lovacalmius


SEXY AND I KNOW IT

Tycker denna låten är superbra och man blir pepp av den, haha! ;)
-lovacalmius

YAYA'S

Hej allihopa!

Idag har det varit en supermysig dag! Tyvärr hittade jag inga korta träningsbyxor men jag hittade en svart halsduk som jag tycker är fin så jag är nöjd ändån, haha! :) Men nu så sitter vi på en thailändsk resturang som heter Yaya's och väntar på mat. Kommer bli superduper gott! :D

 

-lovacalmius


KALAS

Hejhej! Vid halv sex så ska familjen åka till Cornelia som har fyllt år så vi ska fira henne lite! Hinner inte skriva så mycket mer för måste göra mig iordning nu! Hoppas att ni får en härlig fredagskväll!

Imorgon får ni bilder sedan kvällen!

-evelinalönngren


SANDVIKA STORCENTER

Nu ska vi åka till Sandvika Storcenter och shoppa lite! Jag ska kolla lite om ett par korta träningsbyxor för det har jag inte hittat hemma. Så jag hoppas att jag hittar det :)
-lovacalmius

TRÖTT

Nu är jag supertrött och jag ska gå och lägga mig! Jag är helt slut efter dagen, vi gick ju upp vid klockan 5 på morgonen och jag sov bara några timmar. Så jag är helt slut ;) Godnatt kära ni!
trött tjej! :D
-lovacalmius

DANSBILDER

Jag såg att Evelina hade lagt ut lite bilder ifrån dansen så jag tänkte också göra det!! :) Så här kommer lite bilder!
Jag och Jennifer 1:a i paren ♥
Gabbi, Eve, jag och Amanda på disco SM 2011 :D
Vår discogrupp Spotlight ♥
Jag o Jennifer i streetpar! ;)
Pallen på SM 2011
Det var lite bilder ifrån lite dans! :D
-lovacalmius

DANSTÄVLING - VÄSTERÅS / UPPLANDS VÄSBY

Gokväll! Eftersom att Lova och jag inte har haft denna bloggen speciellt länge så har ni inte heller fått se lite bilder från danstävlingar vi har varit på! Första tävlingen för mig denna terminen efter sommaren var i Västerås! Det var en väldigt lyckad tävling! I pardisco i star kom Sofia och jag 3:a och i gruppdisco A-klass så kom min grupp Attraction 1:a! Väldigt nöjd som ni då kanske förstår! :)

Vi åker på väldigt många tävlingar och i helgen som var så var vi i Upplands Väsby ( Stockholm ) och tävlade. Där kom jag
6:a i singeldisco star och 7:a i pardisco star så blev även nöjd på den tävlingen!



Sofia och jag 3:a i Västerås! Jätteglada och nöjda!



Gruppen 1:a i Västerås! Från vänster - Amanda, Felicia, Ebba, Gabriella, Sofia, Ida, jag!

Hoppas att ni tycker att det är lite intressant att få se lite bilder ifrån danstävlingar!

Krampåer!

-evelinalönngren



VÄNTAR PÅ TACOS

Nu är tacosen snart klar och vi ska snart äta! Supergott :)
-lovacalmius

CHILLEDILL

Hej på er! Idag är det ännu en sådan dag då man bara vill slappa och ta det lungt i det lite tråkiga höstväder som vi har. Jag sitter och kollar på gamla sommarbilder för att få tillbaks en liten härlig känsla i kroppen! Längtar redan till sommaren, fast det är ju även mysigt med höst/vinter-väder! Eller vad säger ni?

Jag kanske går ut och tar lite fina höstbilder senare sen på alla fina färger som finns nu! Vackert!




Vi hörs senare sen fina ni!

-evelinalönngren

MOT OSLO

Hej allihopa!

Just nu sitter jag i bilen påväg till Oslo :) Vi har bara någon timme kvar så det är skönt! Min storasyster bor i Oslo så vi ska hälsa på henne, det kommer bli supermysigt!

Min fina syster ♥

 

-lovacalmius

 


TRUE TALENT

Tjolahopp! Hemkommen från dansen för ett tag sen nu. Sofias och min pardisco gick jättebra och jag känner mig säker på den, men när vi fick en dans av våra tränare Sabina/Towe så gick det mindre bra för mig och jag blev arg för att jag inte klarade den. Haha! ;)

Men snart ska jag sätta mig i soffan och kolla på True Talent. Jag kollar inte på det för att det är bra utan jag gör det för att Ida Seve från Kalmar fortfarende är med i Dannys lag. Hon är verkligen jätteduktig och jag håller helt klart på henne! Hon är värd att vinna hela denna tävlingen! Är det någon mer där ute som också kollar på True Talent!?




BÄSTABÄSTABÄSTA! ♥

-evelinalönngren


PÅ DANSEN




nu har jag haft gruppträning och snart ska jag ha parträning med bästa Jennifer! :)

-lovacalmius


ONE PIECE

myser o slappar i min gosiga one piece! :D underbart!
-lovacalmius

SLAPPA FÖRMIDDAG

Hallihallå! Denna morgonen har jag bara tagit det väldigt lungt. Kollat på tv och bara haft en skön höstlovs morgon. Lite senare sen vid kl.16.00 så ska jag ha par-disco träning! Superduperkul!
Men nu lyssnar jag på lite musik på spotify och ska snart kolla igenom matten som vi har prov på nästa vecka när skolan drar igång igen. Kanske inte det roligaste men det måste ändå göras! ;(

Vad gör ni när det är höstlov?





Här bjuder jag på en sommarbild nu när det är grått höstväder ute!

-evelinalönngren

NYVAKEN

Godmorgon allihopa!
Nu har jag precis vaknat av min lillasyster! Hahah :) Just nu sitter vi o kollar på tv och vi ska nog snart äta frukost! Lite senare idag så blir det gruppdisco träning och pardisco träning :)
Och tänkte säga att våran design vi har just nu är bara tillfällig! Vi ska ändra den snart! ;)
jag och lillasyster ♥
-lovacalmius

VÄLKOMNA TILL VÅR BLOGG!

Hej allihopa! Vi heter Lova och Evelina och kommer från Kalmar/Öland! Vårt största intresse är dans och det var så vi lärde känna varandra! Vår blogg här på blogg.se kommer att handla om lite allt möjligt. Vår vardag, dansen och alla danstävlingar vi åker på, dagens och mycket mer! Vi hoppas att ni kommer trivas här och följa oss!

RSS 2.0