NANNA

Godnatt! Hoppas att ni har haft en toppen dag! Nu ska jag Nanna i sängen så jag är pigg imorgon då lova kommer till mig och ska sova här! Det kommer bli super duper mysigt!

Puss på er!

- evelinalönngren


BAD TEACHER

Hallåhallå på er! Hur har er dag varit? Min har varit skön! Inte gjort ett skit, bara slappat! Haha! Men imorgon så ska saknade bästis till mig! Hon kommer säkert att vara en pepparkaka! ♥

Jag har iallafall kollat på Bad Teacher idag! Jag gillar den stort! Har ni sett den och vad tyckte ni om den isånnafall?



Yeeeaay!

Ha en fortsatt bra kväll!

- evelinalönngren

HEMMA

Hej allihopa!

Nu är jag hemma ifrån Mexico! En riktigt underbar resa med fina minnen var det verkligen! Soligt och fint väder var det :D Kommer lägga ut bilder snart det lovar jag, men just nu är jag helt slut så det blir inte idag.. Lång flygresa + att det är tidsskillnad så är väldigt trött. Vi hörs senare, pusshej!


Syskonen Calmius på julafton! ♥

-lovacalmius


SOMMAREN JAG BLEV VACKER!

Halloj halloj! Nu kom jag precis hem från en runda på stan med mami och isabella! Mysigt! ♥

Men nu ska jag iallafall sätta mig ner och läsa min bok som jag lånade på svenskan i skolan och som ska vara färdig läst när vi börjar skolan igen! Men det ska nog inte bli några större problem eftersom att den är bra! :D

Är det någon som har läst den?
" sommaren jag blev vacker "

- evelinalönngren

P.S nu är lova hemma igen så snart kommer hon med börja blogga lite! Jippi!! Har saknat henne så jätte mycket! ♥


STAN

Hej! Nu är mamma och jag påväg in till stan så vi hörs sen! Puss

- evelinalönngren


JULKLAPPAR

Hejhej mina vänner! Här kommer mina efterlängtade paket ifrån julafton! Hoppas att det gillas nu! :D



Smink! ♥



Två skivor! ♥



Biljett till diggiloo turnén! ♥



Två presentkort! Ett på Gina Tricot och ett på Make Up Store! ♥



Rakapparat! ♥



En söt liten skööldiis från söta lilla Isabella! ♥



En myspysig dress! ♥



En tröja! ♥



Ett linne! ♥



En superduper skön tröja! ♥



En snygg tröja! ♥



En tröja! ♥



Och en tröja! ♥

Jag fick även pengar men det orkade jag inte ta bild på!

- evelinalönngren

SVAR

Hej! Just nu är jag inne i stan för ska kolla på Gina tricot där jag har ett presentkort ifrån som jag fick i julklapp!

Men..

Det är en som har undrat vad jag har fått i julklapp och då kan jag säga som så att ni ska få bilder på allt jag har fått ikväll när jag kommer hem! Ska nämligen till min farfar snart och fira lite mini julafton där så alla paket kommer ikväll! Så håll UTKIK! :D

Men då tänker jag så här också att det kan vara roligt för mig och alla läsare att få höra vad just DU fick i julklapp! Så vad fick du för roligt??

- evelinalönngren ♥


DAGEN FÖRE DAN

Hej! Jag kommer nog inte hinna skriva här imorgon så idag önskar jag er en riktigt GOD JUL! ♥ ha det toppen!

- evelinalönngren


22 DECEMBER 2011

Hey! Allt bra med er kära vänner? Med mig är det toppen! Så jäkla skönt med jullov nu! I love it! ♥

Idag efter julavslutningen i skolan så åkte Lisa och jag in till stan och käkade på ming palace och efter det hem till mig och har haft det super duper mysigt! Gjort julkort ( som ni ser nedan ), sjungit, dansat och bara hängt! Du är BÄST! ♥

- evelinalönngren


20:DE DECEMBER 2011

Tjooolahopp! Denna dagen har varit super duper skön! Började med att vi hade olika stationer i skolan man skulle göra och efter det julbord! Mums! :) nu sitter man här hemma, lyssnar på julmusik och väntar på att man ska åka och träna gruppdisco och pardisco! KUL! :D

Men hörrni! I förrgår ( tror jag det var ) så målade jag mina naglar lite julfina med en röd färg! Tyckte faktiskt att det blev väldigt bra! Vad tycker ni?

Puss & kram ♥

- evelinalönngren


VECKANS NYHET - BIKBOK

Hejsan svejsan! Denna kväll har varit väldigt lugn och skön. Jag har haft ont i huvudet så har bara legat i soffan och kollat tv hela kvällen! :)

Denna veckans nyheter från BIKBOK är de 6 plaggen nedanför! Jag gillar mest 1 och 6! Vilket gillar ni?

- evelinalönngren


JULSTÄMNING

Hey på er! Har ni det bra där hemma hos er? Själv har jag det jätte bra.. Julen är verkligen på G nu! Visst, vi har ingen snö men det kan bli juligt ändå! Med en julgran, julpynt, julmat och massa mer så kommer detta blir en bra jul! Tror ni det med?

Har ni önskat er något roligt? :D

Kolla in vår fina gran! Eller vad säger ni kära läsare?

- evelinalönngren


SPEL

Hej! Det var ett tag sen jag bloggade men har haft fullt upp! Igår så började jag dagen med ett besök hos Anna som plockade mina ögonbryn, efter det gick jag, Sofia, Sofie och Lisa på stan och köpte julklappar och sedan på kvällen så åkte vi hem till Lisa och hade det mysigt med 2 filmer ( en vanlig och en skräckis ), spelade spel, sjöng singstar, lyssnade på musik, gjorde tacos m.m och hade det super bra!

Nu sitter jag och spela spel på mobilen.. Jippii! Hehe!

- evelinalönngren


MI CASA!

Tjiiiiibiiii! Sitter och nötar in min spanska redovisning om mitt hus som jag ska ha imorgon! Önska mig lycka till ;)

- evelinalönngren


BIKBOK

Natti natti! Jag har laddat ner en app på mobilen där det varje vecka kommer in sex plagg från bikbok! Väldigt smart faktiskt! :)

Vilket plagg gillar ni BÄST!?

Själv gillar jag första..

- evelinalönngren


GAMLA MODELLBILDER

Hey Hey! Har ni haft en bra dag än så länge? Min har varit toppen! :D idag i skolan hade jag mitt industriella revolutionen prov! Det gick bra tycker jag väl allt! Skönt att ha det överstökat nu!

Vid halv 7 ska jag in till dansen för att dansa grupp och pardisco! ( eller jag får väl bara gå igenom pågrund av min rygg ).. Men det ska bli kul att komma dit igen!

När jag var nio så tog jag lite modell bilder! Jag vet inte om ni har sett några av de men iallafall kommer två här! Vad tycker ni?

- evelinalönngren


DOMINO - JESSIE J

God natt mina små tomtar! Nu ska jag snart gå till sängs här hemma så att jag är riktigt pigg och utvilad imorgon då jag har prov!

Jag sitter och lyssnar på Domino med Jessie J 24/7! Jag lovar er! Är helt besatt av den och jag verkligen älskar den! Har ni hört den? Isånnafall, vad tycker ni? Själv diggar jag hennes röst väldigt stort!

Puss och kram! ♥

- evelinalönngren


HA EN FANTASTISK RESA

Hej på er! Min underbara bästis och även blogg kompis lova har åkt till Mexico nu! Hon kommer att vara där i ca 2 veckor och 2 dagar! Jag vet inte om hon kommer blogga något därifrån men annars kan ni ju säkert se fram emot soliga härliga bilder när hon kommer hem!

Jag kommer sakna min finaste vän så otroligt mycket! Älskar dig! ♥

- evelinalönngren


12/12-11

Godmorgon! Sitter här i skolan och väntar på att idrottslektionen ( teori ) ska börja! Har precis haft lunch och idag blev det spagetti och köttfärssås! Mumsigt! Vad fick ni idag i skolan? :)

Lite om gårdagen..

Igår så bloggade jag inte på hela dagen för jag var verkligen upptagen med annat! Först på morgonen kyrkan, där efter till Nybro där min farmor bor för julgranshuggning och så var vi där hela kvällen och till sist när jag kom hem så pluggade jag lite! En härlig söndag hade jag! Kanske ni med? :D

I Nybro hos farmor så skiter man i hur man ser ut, bara man håller sig varm med stora tjocka kläder! Mys!
Det kom även ridande lucia i skogen!

- evelinalönngren


DAGENS CHOKLADBIT 9/12-11

Hej! Ska till familjen ödin nu men vi hörs imorgon finisar!


Utan bild däremot för det gick inte att ladda upp..

- evelinalönngren


ÖREBRO

Hej allihopa!

Förlåt att det har varit dålig uppdatering men jag har verkligen inte haft tid! För i helgen är det Nordiska Mästerskapen i disco och efter det åker jag till Mexico. Så jag har packat, städat och gjort läxor de senaste dagarna.. Men nu är jag iallafall på hotellet i Örebro och vi ska snart äta! Imorgon blir det tävling, taggataggatagga :)

-lovacalmius


DAGENS INGEN CHOKLADBIT 8/12-11

Hej hej bloggen! :D vet ni vad? Som ni kanske förstår på rubriken så har jag ingen CHOKLADBIT att visa idag eftersom att jag var snabbare än blixten att äta upp den innan jag tog kort.. Hoppas ni förlåter mig för så här kan det ju vara ibland när man är glubsk..

Men nu sitter jag och pluggar industriella revolutionen och snart blir det att åka och kolla på dansen!

Ha det så bra fina ni!

- evelinalönngren ♥


DAGENS CHOKLADBIT 7/12-11

Hallå hallå! Allt bra med er idag? Med mig är det finfint ska ni veta!

Sitter just nu på Coop där mamma jobba och väntar på att hon ska sluta.. Bara 40 min till.. Haha!

Jag vet att chokladbilderna är suddiga men det är bara för att jag tar de på morgonen då det är mörkt + att det är mobil kameran! Men det får duga!

Ha de gutt! ( som Moa lignell sa i idol )

- evelinalönngren


GOODNIGHT

Nu är jag trött och sliten efter massa plugg! Så snart ska jag gå till min underbara säng och sova, underbaaaart! :D GODNATT!
-lovacalmius

PÅ BUSSEN

Nu sitter jag här på bussen med finaste bästavän! Sen ska jag åka in till stan och ska nog köpa en kameraväska :)

-lovacalmius


DAGENS CHOKLADBIT 6/12-11

Tjolahopp! Står och väntar utanför skolan nu på att mamma ska komma och hämta mig! Det har varit en ganska skön dag! Hur har ni haft det?

- evelinalönngren


MOT DANSEN

Nu ska jag åka till dansen, gillagillagilla! :)
-lovacalmius

DAGENS CHOKLADBIT 5/12-2011

Hellu! Redan hemma från skolan! Gud så skönt! Vi brukar gå till 15.50 på måndagar men både svenskan och musiken blev inställd så vi slutade vid 14.00 istället! Gutt!

Här ska ni få se en riktig mumsbit! ;)

- evelinalönngren


SCHOOL

Hej allihopa!

Nu sitter jag här i skolan och jag ska snart ha svenska! Inte så roligt inlägg men skitsamma, haha! ;) Senare i kväll blir det att åka till underbara dansen! Underbart!

-lovacalmius


HOS FARMOR & FARFAR

Hej allihopa!
Det har varit ganska dåligt uppdatering ifrån mig så det är tur att Evelina har hållit igång bloggen lite, haha! :) Men i helgen har jag och Lisen sovit hos farmor & farfar o de var verkligen supermysigt! Men nu har jag varit och tränat lite pardisco o singeldisco, och jag ska nog snart plugga.. Ha de bra!
-lovacalmius

ANDRA ADVENT

God kväll kära läsare! Haha det lät lite muppat med hej hej! Idag är det redan andra advent! Tänk vad fort tiden går! Snart är det redan julafton! Men här i Kalmar har det tyvärr inte kommit någon snö än! :( det måste komma till julafton annars är det inte en riktig!! Klart slut!

Hoppas ni får en fortsatt bra andra advent kväll!

Puss på er!

- evelinalönngren


DAGENS CHOKLADBIT 4/12-2011

Hej på er! Dagens chokladbit idag är ett look om jag inte ser fel! Jag kanske tröttar ut er med detta men det är en lite annorlunda nedräkning till julafton tycker jag!

Vissa tycker även att chokladkalender är för små barn men jag diggar det! Hihi! ♥

Ha det gutt!

- evelinalönngren


KALAS

Hej! Nu på morgonen så har jag varit i kyrkan! Idag var det min grupp som fick gå ministrant också! Så trevligt så!

Men igår kväll så var jag på kalas hos min syssling Calle som fyllde år!

Så här såg jag då ut! :)

- evelinalönngren


DAGENS CHOKLADBIT

Hejhej! I morse var det en skön morgon. Började med en riktigt god frukost! Nu sitter jag dess värre och pluggar på den industriella revolutionen vi har prov på nästa vecka!

Idag är det den 3:de december och den 3:de chokladbiten i kalendern! Denna gång någon slags ängel eller något?

Puss

- evelinalönngren


DAGENS CHOKLADBIT

Tjolahopp! Idag har man studiedag då va och det är så jäkla skönt ni! Inatt har jag sovit hos Lisa för vi var och kollade på breaking dawn igår kväll och idag har vi bakat knäck! Kan visa resultatet senare sen! :)

Men iallafall.

Dagens chokladbit ur kalendern blev denna nedan! Ser ni vad det är? ;)

- evelinalönngren


SPANSKA

Hej allihopa!

Nu sitter jag här i skolan och ska snart ha spanska! Bloggar mer senare men tänkte bara uppdatera lite ;)

-lovacalmius


DANS

Hej hörni!

Nu sitter jag här på dansen och har dansat jazz :) Mamma och jennifers mamma ska dansa snart så vi åker hem med dem sen! Vi sitter iallafall och pluggar lite spanska.. Inte så roligt men de måste ju göras!

-lovacalmius


DAGENS CHOKLADBIT

God morgon! Nu tänker jag köra dagens chokladbit ända tills julafton. Jag har en chokladkalender och det är därför..

En sko idag va?

- evelinalönngren


RSS 2.0